Kontakta föreningen

Frågor och ärenden till styrelsen. Skicka ett meddelande till info@skarkarlen6.se eller lägg det i vår brevlåda i porten Wergelandsgatan 2. Styrelsen undanber sig telefonsamtal.

Frågor som rör ekonomi (hyror/avgifter, etc.) och fastighetsskötsel hanteras inte av styrelsen. Du hittar kontaktuppgifter till våra förvaltare HÄR (länk).

Leverantörsfakturor adresseras alltid: Brf Skärkarlen 6, ID 33501, Box 1071, 831 29  Östersund. Skicka sedan fakturan med vanlig post eller e-posta den till faktura@rbekonomi.se. Endast en bifogad faktura per e-post, i filformat pdf eller tiff, max. 1 MB.

Om du lagt ut pengar för föreningens räkning skriver du ut och fyller i  UTLÄGG (länk). Skicka sedan blanketten + kvitton till Brf Skärkarlen 6, Box 84, 831 21 Östersund. Beloppet sätts in på det konto du angivit. Det kan ta några veckor.