Kontakta föreningen

Frågor och ärenden till styrelsen hanteras via info@skarkarlen6.se eller genom att lägga ett meddelande i vår brevlåda i porten Wergelandsgatan 2. Använd gärna kontaktformuläret nedan. Styrelsen undanber sig telefonsamtal.

Frågor som rör fastighetsskötsel och ekonomi (hyror/avgifter, etc.) hanteras inte av styrelsen. Du hittar kontaktuppgifter till våra förvaltare HÄR (länk).

Leverantörsfakturor adresseras alltid: Brf Skärkarlen 6, ID 33501, Box 1071, 831 29  Östersund. E-posta till faktura@rbekonomi.se eller skicka med vanlig post. Endast en bifogad faktura per e-post, i filformat pdf eller tiff, max. 1 MB.

Om du lagt ut pengar för föreningens räkning skriver du ut och fyller i  UTLÄGG (länk). Skicka sedan blanketten + kvitton till Brf Skärkarlen 6, Box 84, 831 21 Östersund. Beloppet sätts in på det konto du angivit. Det kan ta några veckor.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)